Over Jan Rietsema

Wie is Jan?

Onder de naam Seeds of Innovation werk ik als innovatie adviseur, business developer en sociaal ondernemer, op het gebied van innovatie en samenwerkingsprojecten binnen het Health-Tech domein. Mijn zeer sterk ontwikkeld analytisch vermogen en mijn vermogen om snel tot de kern van een zaak te komen, zijn hierbij van grote waarde.

Vanuit de opleiding en de opgedane werkervaring heb ik een passie ontwikkeld voor innovatie en ondernemerschap in de zorg, medische technologie en life sciences.

Een belangrijke vaardigheid is het goed kunnen communiceren met professionals uit verschillende disciplines. Als bruggenbouwer tussen partijen met verschillende culturen en competenties ben ik in staat om praktische en haalbare oplossingen te realiseren.

Andere initiatieven

Naast Seeds of Innovation was ik sinds 2010 betrokken bij de ontwikkeling van een dementie-simulatietraining, die in 2012 als een ‘social enterprise’ is verzelfstandigd en nu onder de naam Beleef Dementie actief was. De Into D’mentia simulatietraining neemt je mee in de leefwereld van een persoon met dementie: als je zelf ervaart hoe het is om met dementie te leven, snap je het beter, toon je meer begrip, ervaar je de zorg als minder zwaar … en kun je betere zorg leveren. Samen met een compagnon werden deze trainingen vermarkt aan zorg- en welzijnsinstellingen, scholen en gemeentes.

Contact

Seeds of Innovation
Jan Rietsema
Villapark 18
5667 HW Geldrop
06 129 569 00
jan (at) rietsema punt nl

Informatie

KvK 6 4444 066
IBAN NL81ASNB0707325838
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Connect

Stuur een bericht

14 + 7 =